Maggie Gyllenhaal surffikoulussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisnäyttelijä Maggie Gyllenhaal ei ole lukuisista elokuvarooleistaan huolimatta juuri paistatellut viihdelehtien palstoilla, vaan hän on keskittynyt pääasiassa työntekoon ja jättänyt juhlimisen ja Hollywoodin pintaliidon vähemmälle.

Maggie Gyllenhaal on kuitenkin nähty urallaan valkokankaalla rohkeissakin rooleissa ja esittelemässä paljasta pintaa myös alastomana. Vuonnna 2002 ensi-iltansa saaneesta Secretary-elokuvan nakukuvia julkaistiin taannoin myös verkossa. Nyt Maggie on päätynyt paparazzikuviin ollessaan surffauskoulussa Havaijilla. Bikiniasuinen kaunotar tarjoili kuvaajille runsaasti näyttävää materiaalia. Naisille silmänruokaa tarjoilee mukana paidattomana ollut Peter Sarsgaard.

33-vuotias Maggie Gyllenhaal varttui menestyksekkäässä taiteilijaperheessä, ja hän itse aloitti näyttelijäuransa jo 15-vuotiaana teinityttönä. Maggien ensimmäinen rooli nähtiin tuolloin hänen isänsä ohjaamassa Waterland-elokuvassa. Maggie Gyllenhaal on naimisissa näyttelijä Peter Sarsgaardin kanssa ja pariskunnalla on yksi lapsi. Vuonna 2010 Gyllenhaal nähdään ainakin Nanny McPhee -elokuvassa.