Mummo sai rukkaset – yritti ampua ihastuksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Floridasta on nyt kantautunut tieto poikkeuksellisesta ihmissuhteesta, jossa toinen osallisista oli 92-vuotias mummeli. Iästään huolimatta nainen oli luonteeltaan harvinaisen räväkkä. Hän oli ihastunut naapurissa asuvaan 53-vuotiaaseen mieheen, mutta ihastus ei kuitenkaan ollut molemminpuolista.

Nyt mummon ja naapurin suhde on todennäköisesti vielä aikaisempaakin kylmempi. Mummo ei nimittäin saanut kaipaamaansa vastarakkautta ja suudelmaa, jolloin hän haki aseensa ja ryhtyi ampumaan naapurin asuntoa kohti. Nainen ehti ampua puoliautomaattisella pistoolillaan neljä laukausta.

– Jos pääni olisi ollut vain hieman toisessa paikassa, olisin luultavasti saanut luodin takaraivooni, naapuri ihmetteli Reuters-uutistoimistolle.

Paikalle hälytetty poliisi pidätti naisen ja toimitti hänet kaltereiden taakse. Nyt mummoa odottaa raskaat syytteet. Poliisin mukaan hän oli ollut miehen asunnossa, eikä ollut suostunut lähtemään ennen kuin saisi suudelman. Sellaista ei kuitenkaan tullut, joten mummo lähti talosta suutuspäissään ja ryhtyi sen jälkeen ampumaan, New York Daily News uutisoi.