Twilight jää nuorimmilta katsojilta näkemättä? ”Kuin kauhuelokuva”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen suursuosiosta nauttiva Twilight-elokuvasarja on pian saamassa jatkoa, kun Robert Pattinson, Kristen Stewart ja Taylor Lautner palaavat valkokankaille vampyyritarinan seuraavan osan merkeissä. Nyt ollaan kuitenkin huolissaan tulevien elokuvien ikärajoista.

Lähinnä varhaisteineille suunnatun elokuvasarjan kaksi viimeistä osaa sisältävät nimittäin niin voimakkaita kohtauksia, että elokuvan päätähti Robert Pattinson kertoi pelkävänsä niiden ikärajan nousevan entisestään.

– Niissä on mukana jonkin verran mielenkiintoisia ja outoja juttuja. Se on jotain hyvin, hyvin, hyvin outoa. Suureksi massaelokuvaksi tarina on kaukana totutusta. Ne ovat kuin kauhuelokuvia. Olen nähnyt muutamia kohtauksia enkä näe mahdollisuutta, että ikäraja jäisi vain 13-vuoteen. Ellei niistä sitten leikata kaikkea pois, Robert Pattinson kertoi Entertainment Weekly -lehdelle.