Vankikarkuri jallitti poliisia kirjaimellisesti – vuosia samassa futisjoukkueessa

Ohhoh! · Stara.fi

Vankikarkurit saadaan varsinkin Suomessa yleensä nopeasti kiinni ja toimitettua takaisin kiven sisään. Nyt Yhdysvalloista on kantautunut tieto, jonka mukaan eräs vankikarkuri on jallittanut poliisia vuosien ajan aivan kirjaimellisesti ja tuomarin silmien alla – nimittäin jalkapallossa.

30-vuotias John Andrews pakeni vankilasta jo seitsemän vuotta sitten. Karkumatkallaan hän ehti työskennellä puuseppänä, perustaa perheen ja saada lapsen. Miehen jäätyä kiinni viranomaisille selvisi karu totuus karkumatkasta, sillä Andrews oli pelannut vuosien ajan jalkapalloa samassa joukkueessa poliisin kanssa, The Recorder uutisoi.

Karkuri jäi helmikuun loppupuolella kiinni ajettuaan autollaan päin punaisia. Hän ei totellut poliisin pysähtymiskäskyä, vaan kaasutteli karkuun. Autostaan vauhdissa hypännyt mies jäi lopulta kiinni. Pidätyksen jälkeen mies passitettiin vankilaan istumaan murtovarkauksista saamansa tuomion loppuun, ja lisäksi oikeus määräsi hänelle ylimääräiset 21 kuukautta istumista.