Anne Hathaway nautti lomastaan bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Anne Hathawayn ura on edelleen noususuunnassa. Hänet valittiin Batman-elokuvan uuteen The Dark Knight Rises -nimiseen jatko-osaan kissanaisen rooliin, ja sittemmin hän esiintyi kymmenille miljoonille televisiokatsojille Oscar-gaalan juontajana.

Seksikkäimpien julkkisten joukkoon viime vuonna äänestetty Hathaway on nyt kuvattu lomailemassa Brasilian Rio De Janeiron maisemissa, jossa hän nautti täysin rinnoin myös hotellinsa uima-altaasta. Matkaseurana oli miesystävä Adam Shulman. Anne oli valinnut asukseen punaiset bikinit, jotka tallentuivat myös paparazzien muistikorteille.

Anne Hathaway nähtiin äskettäin Suomenkin valkokankailla elokuvassa Love and Other Drugs. Hän on urallaan tähdittänyt pääosia muiden muassa leffoissa Paholainen pukeutuu Pradaan sekä Rachel Getting Married.