Doutzen Kroes huippukunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen huippumallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon. Nyt hän on pitänyt hieman taukoa uraltaan, koska sai pari kuukautta sitten lapsen.

Nyt Douzen Kroes on bongattu ensimmäistä kertaa äidiksi tulonsa jälkeen bikineissä, ja hänen vartalonsa on palautunut uskomattoman nopeasti raskauden aiheuttamista muutoksista. Supermalli on nimittäin päässyt vain kahdeksassa viikossa takaisin huippukuntoon ja näyttää olevan ainakin ulkoisesti valmis paluuseen koska tahansa.

25-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.