Katie Pricen jalkovälistä paljastui aivan liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa käynnissä olevan riitaisan avioeronsa vuoksi. Äskettäin povipommi julkaisi romanttisia valokuvia itsestään ja nuoresta komistuksesta, 25-vuotiaasta argentiinalaisesta Leandro Pennasta.

Nyt Katie on tullut paljastaneeksi aivan liikaa intiimialueitaan poistuessaan keskiviikkona Lontoossa sijaitsevalta Mahiki-klubilta kostean bileillan jälkeen. Leandro Pennan kanssa liikkellä ollut Katie ei nimittäin varonut tarpeeksi ja hän tuli esitelleeksi paparazzeille aivan liikaa jalkoväliään.

Uuden kultansa valokuvien lisäksi Katie kirjoitti Twitter-blogissaan valloitukselleen espanjankielisiä rakkaudentunnustuksia. Molempien uskotaan kuitenkin olevan suunnattu pääasiassa Katie Pricen ex-miehelle Alex Reidille, jota povipommi on aiemminkin yrittänyt saada tolaltaan monin tavoin. Katie ja Leandro tapasivat toisensa Elton Johnin Oscar-juhlissa.