Facebookin perustaja muutti suhdestatuksensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman nuorin miljardööri ja Facebookin luoja Mark Zuckerberg ja hänen tyttöystävänsä Priscilla Chan ovat sekä seurustelleet että asuneet avoliitossa jo pidemmän aikaa. Siitä huolimatta Zuckerberg on pitänyt suhdestatuksen sinkkuna perustamassaan yhteisöpalvelussa. Nyt asiaan on tullut kuitenkin viimein muutos.

Torstaina Mark Zuckerberg muutti nimittäin suhdestatuksensa muotoon ”parisuhteessa”, ja samalla hän ilmoitti kumppanikseen Priscilla Chanin.

Äskettäin pariskunta hankki itselleen uuden lemmikkikoiran. Sille perustettiin tietenkin välittömästi myös oma Facebook-sivu, joka on nyt saanut nopeasti suuren suosion. Kyseessä on ihastuttava valkoinen puli-koiranpentu Beast. Nappisilmäinen pörröpää on saanut Facebookissa reilussa vuorokaudessa yli 23.000 fania ja määrä kasvaa nopeasti. Miljardööri Mark Zuckerberg jakaa lemmikkikoiransa profiilissa myös kuvia touhuistaan nelijalkaisen ystävänsä kanssa.