Megan Fox riisui alusvaatekuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-elokuvista tuttu kaunotar on ollut viime kuukausina yhä otsikoissa, vaikka toinen kaunotar veikin hänen paikkansa Transformers-elokuvan kolmannessa osassa. Fox on viettänyt runsaasti aikaa aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa lomaillen.

Nyt Megan nähdään jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä Armanin alusvaatemainoksessa pelkissä alusvaatteissaan. Tällä kertaa verkossa on kuitenkin julkaistu kuvaussession Making Of -kuvat, joita ei mainoksissa nähdä. Näyttelijäkaunotar esittelee kuvissa muiden muassa sixpack-vatsaansa ja tatuointejaan.

Megan Fox tähdittää parhaillaan elokuvaa Passion Play, joka floppasi ja julkaistiin suoraan DVD:llä saatuaan harvinaisen tyrmäävät arvostelut kriitikoilta muiden muassa Toronton elokuvafestivaaleilla. Miespääosassa nähdään Mickey Rourke.

24-vuotias Megan Fox oli aiemmin otsikoissa, kun hän paljasti kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa. Tänä syksynä hän viimein vahvisti olevansa biseksuaali. Leffakaunotar kuitenkin lisäsi, ettei hän voisi harrastaa seksiä toisten biseksuaalien naisten kanssa, vaan ainoastaan lesbojen kanssa.