Suomalaisille nauretaan taas maailmalla

Nettivideot · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet viime kuukausina maamme kokoon nähden poikkeuksellisen paljon näkyvyyttä ympäri maailmaa, kun Conan O’Brien kantoi kortensa kekoon varsinaisella Suomi-viikolla ja hänen lisäkseen muiden muassa Johanna Tukiainen ylitti uutiskynnyksen Yhdysvalloissa hääkuvillaan. Ei tosin kovin positiivisissa merkeissä.

Nyt viraalipalveluissa Suomelle naureskellaan jälleen, mutta tällä kertaa ilman syytä. YouTubessa julkaistiin nimittäin viime viikolla video, joka on kuvattu heavybändin keikalla. Siinä erityistä huomiota kiinnitetään omalaatuisesti tanssivaan mieheen, jota myös kuvaaja seuraa mieluummin kuin bändiä.

Maailmalla video on julkaistu muiden muassa otsikoilla ”WTF Dance Of The Day” sekä ”Mosh Pit In Finland” ja sen kommenteissa viitataan masturbointiin ja todetaan miehen tanssin olevan ”tyypillistä suomalaista”. Todellisuudessa video on kuitenkin kuvattu Suomen sijaan ilmeisesti Venäjällä.