Tältä teini-ikäisenä pyllynsä paljastanut tenniskaunotar näyttää nyt – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

1970- ja 1980-luvuilla miljoonien teinipoikien huoneiden seiniä koristi juliste, jossa nuori tenniskaunotar paljasti takamuksensa nostamalla kädellään lyhyttä valkoista peliasuaan. Kuvasta muodostui klassikko, jota myytiin aikoinaan miljoonia kappaleita.

Nyt Daily Mail -lehti on etsinyt käsiinsä vuonna 1976 julkaistussa valokuvassa 18-vuotiaana poseeranneen ja peppunsa paljastaneen mallikaunottaren. Fiona Walker on nykyisin 52-vuotias kolmen lapsen äiti, joka on nyt astunut ensimmäistä kertaa julkisuuteen kasvoillaan. Samalla hän paljastaa, että ei ole koskaan saanut penniäkään rahaa suositusta kuvastaan. Siitä huolimatta hän ei kadu poseeraustaan, vaan on siitä erittäin ylpeä.

Kuvan otti aikanaan syyskuisena iltapäivänä Birminghamin yliopiston tenniskentällä hänen silloinen poikaystävänsä, nuori innokas valokuvaaja Martin Elliott. Poikaystävä myi kuvan oikeudet edelleen ja sai niistä noin 300.000 euroa. Elliott menehtyi viime vuonna 63-vuotiaana ja nyt kuva on esillä tenniksen historiaa käsittelevässä näyttelyssä Birminghamissa.