Merkillinen UFO-havainto kuvattiin Yhdysvalloissa – katso

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Tuntemattomien lentävien esineiden havainnot tuntuvat yleistyneen viime kuukausina ympäri maailmaa, ja tuorein UFO-havainto on nyt tehty Coloradossa, Yhdysvalloissa. Siellä silminnäkijät kuvasivat taivaalle paikallaan leijailleet kolme merkillistä punaista valoa.

Lafayetten kaupungissa viime sunnuntaina tehdyssä havainnossa kolme valopistettä leijuivat paikallaan kolmiomaisessa muodostelmassa. Taivas oli havaintohetkellä kirkas. Nyt verkossa julkaistun videon kuvasi 50-vuotias Leroy Vandervegt totesi että kyseessä eivät olleet hänen mielestään esimerkiksi satelliitit, helikopterit tai lentokoneet.

Läheisen Denverin lentokentän viranomaiset eivät halunneet kommentoida havaintoa, mutta he ilmoittivat etteivät havainneet tutkalla tuolloin mitään erikoista alueella. UFO-havainnoista tehtiin kuitenkin neljä eri ilmoitusta eri ihmisten toimesta, joten kyse ei ollut yksittäisestä havainnosta. Video on katsottu tähän mennessä jo lähes 80.000 kertaa.