Alex Reid purskahti itkuun: ”Se oli kuin isku vatsaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin julkkistähti, povipommi Katie Price, jätti taannoin aviomiehensä Alex Reidin ja otti tilalle nuoremman komistuksen. Tuttuun tapaansa neitokainen on tehnyt sittemmin kaikkensa saadakseen exänsä tolaltaan. Ensimmäisellä kerralla Peter Andren kanssa se ei onnistunut, mutta Alex Reidin suhteen tilanne on toinen.

Nyt Alex Reid on kertonut eronsa jälkeisessä ensimmäisessä varsinaisessa haastattelussa harkinneensa jopa itsemurhaa, kun povipommi ilmoitti avioliiton päättymisestä.

– Olin todella masentunut. Minulla on ollut joitain todella synkkiä hetkiä muutamina viime viikkoina. Alhaisimmissa ajatuksissani ajattelin, että ehkä olisi helpointa jos en olisi täällä. Tunsin itseni nöyryytetyksi. Se oli kauheaa, koska elän yleensä elämääni täysillä ja koska olen voimakas ihminen. Olen taistelija. Hän kuitenkin imi kaiken energiani, Alex Reid kertoi News Of The World -lehdelle.

Lehden mukaan Reid purskahti haastattelun aikana itkuun puhuessaan Katie Pricen hänestä antamista katkerista lausunnoista.

– Kaiken viime viikkoina sanotun ja televisiossa kerrotun jälkeen minun on aika kertoa oma versioni tapahtumista. Hänen näkemisensä toisen miehen kanssa on kauheaa, kun olemme edelleen virallisesti naimisissa. Kun näin ensimmäisen kerran kuvan hänestä ja Leandrosta, se oli kuin isku vatsaan, Reid totesi.