Nokia N8:n kameraa ylistetään: ”Parhaat kännykkäkuvat ikinä!” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen matkapuhelinyhtiö Nokia ei ole viime kuukausina niittänyt juuri menestystä alalla. Yksi kritiikkiä saaneista laitteista on Nokia N8 -älypuhelin, jonka kameraa on kuitenkin kiitelty laajasti. Nyt laite saa suoranaista ylistystä kansainvälisessä mediassa, kun maineikas valokuvaaja on ottanut sen työkalukseen.

Kyseessä on maailmankuulu ilmakuvaaja Jason Hawkes, joka on nyt valjastanut Nokian laitteen ilmakuvaukseen ja ikuistanut sen avulla helikopterista käsin joitain Britannian tunnetuimpia maamerkkejä osana HD Horizons -projektiaan. Katso kuvia tästä.

– Kameralaukkuni mahtuu jatkossa povitaskuuni. Näillä kuvillani haluan sanoa, että paras mahdollinen kamera on aina se, joka sinulla on oikealla hetkellä mukanasi. Minulla ei ole aina mukana kameralaukkua, mutta kännykkä on. Tässä sattuu olemaan 12 megan kamera, mikä on uskomatonta, Jason Hawkes kertoi.

Kuvat julkaissut Daily Mail -lehti kysyy jo otsikossaan ”Ovatko nämä maailman parhaat kännykkäkuvat ikinä?” ja ihmettelee kuinka näin ”shokkilaadukkaita” kuvia voidaan saada aikaiseksi matkapuhelimella. Samalla lehti suosittelee Nokia N8:n ostamista vanhan rähjäisen kameran tilalle esimerkiksi lomakuvia varten.