32-vuotias televisiotähti löydettiin kuolleeksi ammuttuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti DJ Megatron, oikealta nimeltään Corey McGriff, on menehtynyt 32-vuotiaana. Hänet löydettiin varhain sunnuntaiaamuna kuolleeksi ammuttuna Staten Islandilla, New Yorkissa.

Poliisin mukaan McGriffiä oli ammuttu rintaan hänen ollessaan kävellemässä kotinsa lähistöllä sijaitsevaan kauppaan noin kahden maissa aamuyöllä. Poliisi sai hätäpuhelun laukauksista, mutta uhrin löydyttyä hän oli jo menehtynyt, New York Daily News uutisoi.

Poliisi tutkii tapausta, mutta tekijää ja motiivia ei ole tiedossa. Tapaukselle ei ole myöskään saatu vielä silminnäkijöitä. DJ Megatronin perheen mukaan kyseessä oli murha. Corey ”Megatron” McGriff tunnettiin Yhdysvalloissa erityisesti 106 & Park -televisiosarjan tähtenä. Hänellä oli kolme lasta.