Laura Närhi innostui platinalevystä: ”En olisi ikinä uskonut!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laura Närhen elokuussa 2010 julkaistu albumi Suuri sydän on ylittänyt platinalevyrajan. Albumia on myyty tähän mennessä yli 23.000 kappaletta. Radiosoittolistoja on viime kuukaudet hallinnut kappale Mä annan sut pois, jonka koskettava teksti on Lauran omaa käsialaa.

Myös Lauran edellinen single Tämä on totta pysyi soittolistojen kärjessä useita kuukausia. Seuraavaksi singleksi albumilta on valittu kesäinen Kaksi irrallaan.

– En olisi ikinä uskonut, aivan upea fiilis! Tätä juhlitaan keikoilla koko loppukevät, tulkaa kaikki mukaan. Suurkiitos jälleen kaikille levyn ostaneille, Laura Närhi iloitsee.

Närhi työsti ensimmäistä soololevyään viimeisen parin vuoden vuoden ajan. Suurin osa kappaleiden teksteistä on Lauran itsensä tekemiä ja työparina toimi Tehosekoittimesta tuttu Matti Mikkola, joka sävelsi ja sovitti kappaleita sekä myös tuotti levyn.