Mies söi kolme tamponia minuutissa ja kuvasi sen videolle – katso

Nettivideot · Stara.fi

Internetin aikakaudella jokaisella on mahdollisuus saada oma 15-minuuttisensa julkisuudessa, ja usein julkisuuteen päästään erikoisillakin keinoilla. Tällä kertaa eräs amerikkalainen mies on yllättävän pitkälle tempauksessaan.

Opetusvideoksi itse nimeämällään videolla nimimerkki Shoenice esittelee osaamistaan tamponien syömisen jalossa taidossa. Hän kastaa kolme saniteettituotetta ensin veteen, minkä jälkeen hän ryhtyy nielemään niitä minuutin aikana. Mies ei tosin kokeillut sitä ensimmäistä kertaa.

– Söin pikkupoikana tamponeja viihdyttääkseni naapuruston lapsia, Shoenice kertoo videonsa aluksi.

Shoenice on julkaissut YouTubessa muitakin pähkähulluja videoita, joissa hän esimerkiksi syö erilaisia aineita ja esineitä. Taannoin hän esimerkiksi kuvasi kuinka söi pullollisen liimaa ja kaupan päälle vielä liimapurkin korkin.