Mies tilasi maksukanavat – sai 16 409 107 dollarin laskun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien kuluttajien mielestä maksukanavien tilaaminen on kallista puuhaa, mutta siitä huolimatta niiden suosio on ollut viime vuosina tasaisessa kasvussa. Nyt eräs tapaus kuitenkin osoittaa, että kommelluksia sattuu myös tälllä alalla.

Amerikkalainen mies on nimittäin saanut hieman odotettua suuremman laskun. Laskun oikea summa olisi pitänyt olla varsin suuri 164 dollaria, mutta jostain syystä laskuun oli eksynyt vielä pari ylimääräistä numeroa. Time Warner -yhtiö nimittäin laskutti mieheltä yhteensä 16.409.107 dollaria. Laskun saanut Beavercreekissä asuva Daniel DeVirgilio oli luonnollisesti ihmeissään tapahtuneesta.

Maksun oli määrä mennä automaattisesti luottokortilta, mutta jostain syystä DeVirgiliolla ei ollut tilillä tarpeeksi katetta 16,4 miljoonan maksuun. Puolustusvoimien insinöörinä Wright-Pattersonin tukikohdassa työskentelevä Daniel DeVirgilio oli seurannut lähinnä NCAA:n koripallo-otteluita, joiden hinta oli miehen mukaan lopulta noin miljoona dollaria peliltä. Samalla rahalla olisi voinut katsoa 1,6 miljoonaa elokuvaa. Kaapeliyhtiö myönsi kaikeksi onneksi virheensä, pahoitteli tapahtunutta ja lupasi korjata asian. Kyseessä oli yhtiön mukaan inhimillinen erehdys.