Tsunamin täystuho tallentui kameraan

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Japaniin iski viime yönä jälleen uusi maanjäristys, josta ei kuitenkaan aiheutunut uutta tsunamia. Edellinen tsunami tuottaa kuitenkin verkkoon edelleen ennennäkemätöntä videomateriaalia, vaikka tapauksesta on jo yli kaksi viikkoa.

Nyt YouTubessa julkaistulla videolla nähdään tsunamin iskeminen joen rannalla sijaitsevaan Kesennuman kaupunkiin alusta saakka. Ensin vesimassat vyöryvät paikalle tuoden mukanaan valtavan määrän henkilöautoja, ja vain parissa minuutissa vesi on vallannut koko alueen ja vienyt kaikki heikkorakenteiset talot mukanaan.

Tältä videolta tsunamin uskomaton voima nähdään harvinaisen hyvin, sillä yli kymmenmetrinen vesimassa vie lähes kaikki rakennukset mukanaan ja muuttavat rauhallisen pikkukaupungin vellovaksi koskeksi.