Verottaja karhuaa Osbournelta jättimätkyjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Omaa uraansa luova Kelly Osbourne on kokenut parin vuoden sisällä hurjan muodonmuutoksen. Julkkisperheen tytär osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan, jonka myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi yllättäen jopa ensimmäisissä mallikuvissaan.

Nyt verottaja on iskenyt julkkistähteen, sillä hänellä on maksamattomia veroja tällä hetkellä peräti 34.763 dollaria. Veromätkyt ovat peräisin vuodelta 2009, jolloin Kelly Osbourne osallistui Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun.

Äskettäin Kelly Osbourne kertoi haluavansa lapsen. Hän seurustelee parhaillaan muusikko Rob Damianin kanssa, mutta perheenlisäys ei Osbournen mukaan tule hänen kanssaan ainakaan vielä kyseeseen. Muutenkin suhde vaikuttaa olevan tuoreen lausunnon perusteella varsin huteralla pohjalla. Sen sijaan hän haluaa lapsensa isäksi parhaan homoystävänsä Naten.

Madonnan Material Girl -vaateketjun uudeksi keulahahmoksi äskettäin valittu Kelly paljasti taannoin jatkaneensa laihduttamista kilpailun jälkeenkin ja olleensa välillä jopa useita päiviä syömättä laihtuakseen lisää. Kelly on sittemmin laajentanut uraansa televisio-ohjelmista myös muodin pariin. Pari viikkoa sitten Kelly nähtiin poseeraamassa vaatemalliston uusissa mainoskuvissa todella upeana.