Merkillinen oikeudenkäynti: Laula oikeudessa – pääset vapaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä maailmankuulun country-tähti Willie Nelsonin keikkabussissa matkustaneet yhdeksän ihmistä pidätettiin huumeiden hallussapidosta, kun bussista löytyi marijuanaa. Sittemmin hän myönsi CNN-uutiskanavan Larry Kingin haastattelussa käyttävänsä yhä huumausaineita.

Nyt supertähti on ollut oikeudessa vastaamassa huumesyytteisiin. Laulaja olisi voinut joutua vuosikausiksi vankilaan, mutta tuomari antoi armon käydä oikeudesta. Oikeudenkäynti oli kuitenkin merkillinen, sillä syyttäjä ja tuomari ilmoittivat 77-vuotiaalle laulajalle, että tämä selviäisi ilman vankilareissua, mutta vain jos esittäisi oikeudessa Blue Eyes Crying in the Rain -kappaleen. Nelson lupasi saapua laulamaan oikeuteen kun on seuraavan kerran kiertueella kaupungissa.

Talven aikana Nelson pidätettiin myös uudelleen marijuanan hallussapidosta Texasissa, kun rajavartiosto ratsasi hänen keikkabussinsa. Laulaja oli matkalla Kaliforniasta Texasin pääkaupunkiin Austiniin, mutta päätyi lopulta Hudspethin vankilaan. Hänet kuitenkin vapautettiin 2.500 dollarin takuita vastaan. Nelson joutuu palaamaan oikeudenkäyntiin.