Ylipainoisten zumba-tunnit kiellettiin – rakennus kärsi vaurioita

Ohhoh! · Stara.fi

Parin viime vuoden aikana zumba on valloittanut erityisesti naiset ympäri maailmaa. Nyt eräs zumba-tunteja järjestävä urheilutila on joutunut kieltämään tunnit kokonaan, koska ylipainoisten asiakkaiden paino sai salin lattian hajoamispisteeseen.

Bedfordissa sijaitseva Addison Centre kielsi ylipainoisten osallistumisen, koska rakennuksen lattian huomattiin siirtyneen ja rakenteiden vaurioituneen tanssituntien voimasta. Nyt naiset ovat suivaantuneet kohtelustaan. Zumba-ohjaaja Rosa Cristini kiistää, että hänen ryhmänsä harjoituksista olisi aiheutunut vahinkoa rakennukselle. 34-vuotias perheenäiti Kathryn Martin-Harris oli osallistunut tunneille jo kuukausien ajan.

– Meille kerrottiin, että olemme liian lihavia. Voisin ehkä pudottaa hieman painoa, mutta en ole mikään hirviö. Menin alunperinkin zumba-tunneille pudottamaan painoani. Olen ehkä suurimmasta päästä, mutta siellä oli mukana eri kokoisia naisia ja jopa lapsia. Olimme kaikki shokissa kuultuamme asiasta, Kathryn Martin-Harris kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Zumba-tunteja oli järjestetty tilassa yhdeksän kuukauden ajan ja niihin oli osallistunut parhaimmillaan 130 tanssijaa. Nyt naiset joutuvat etsimään uuden paikan tunneilleen.