Adrianan muhkeampi rintamus vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar sai synnytti toissavuonna perheeseensä esikoisen. Nyt Adrianan on tehnyt näyttävän paluun julkisuuteen.

Adriana oli pitkään poissa bikinikuvista, mutta parin viikon aikana hänen kuviaan on suoranaisesti tulvinut julkisuuteen. Suurin osa kuvista on peräisin alusvaatemallistojen mainoskuvista, joissa selvästi aikaisempaa rintavampi Lima on ihastuttanut miljoonia. Tälläkin kertaa kyseessä ovat alusvaatekuvat.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.