Lopetettu Futurama-animaatiosarja saa jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosi oli synkkää aikaa televisiosarjojen maailmassa, kun useita suosittujakin sarjoja päätettiiin lopettaa jopa kesken tuotantokauden tuotantoyhtiöiden talousvaikeuksien takia. Nyt yksi takavuosien suosikkisarjoista tekee kuitenkin yllättäen paluun.

Kyseessä on animaatiosarja Futurama, joka lopetettiin jo vuonna 2003. Sittemmin sarjasta valmisteltiin myös elokuvia. Vuonna 2006 20th Century Fox TV ilmoitti harkitsevansa uusien jaksojen tekemistä, ja sittemmin sarja saikin jo jatkoa. Nyt projekti on saanut vielä kaksi lisäkautta.

Eilen Vulture-lehti uutisoi, että tulossa on kaksi uutta tuotantokautta ja yhteensä 26 uutta jaksoa. Ensimmäiset jaksot nähdään jo tänä vuonna, ja niiden äänirooleihin on saatu kiinnitettyä kaikki alkuperäiset ääninäyttelijät. Sarja nautti suurta suosiota, ja Foxin päätöstä lopettaa se kritisoitiin aikanaan laajasti.