Kadehdittava koulukyyti: Isä haki tyttären helikopterilla koulusta – katso video

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Lasten noutaminen koulusta on joissain piireissä myös Suomessa yleinen tilaisuus esitellä kanssaihmisille esimerkiksi perheen uutta autoa ja elintasoa, mutta suurin osa suomalaisista koulukyydeistä jää toiseksi verrattaessa kiinalaismiehen tempaukseen.

Dezhoun yliopistossa opiskelevan nuoren naisen isä päätti nimittäin esitellä omaa kulkupeliään hieman keskimääräistä näyttävämmin. Hän nimittäin saapui aurinkoisena päivänä noutamaan tytärtään koulusta helikopterilla. Tapaus sai aikaan varsinaisen hässäkän, kun opiskelijat ryntäsivät koululuokista pihamaalle katsomaan tavallista tyylikkäämpää koulukyytiä.

Isä esitteli lentotaitojaan lentämällä koulun yläpuolella keskimääräistä matalammalla, jotta tempaus olisi herättänyt mahdollisimman paljon huomiota. Monet tosin huomauttivat, että moinen tempaus oli laiton. Kaiken lisäksi kyseistä helikopteria ei oltu rekisteröity asianmukaisesti, mutta tapauksesta ei silti käynnistetty tutkintaa ilmailuviranomaisten toimesta, China Daily uutisoi.