Onko tämä rintavako tosiaan kenkämainoksessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Kelly Brook on noussut viimeisen parin vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta kansainväliseksi tähdeksi. Talent-tuomaristossakin nähty kaunotar on voittanut äänestyksen sekä maailman kauneimmasta julkkisvartalosta että maailman kauneimmista sääristä.

Nyt Kelly nähdään poseeraamassa erikoisessa kenkämainoksessa, josta ei suoralta kädeltä osaa sanoa että mitä siinä tällä kertaa todellisuudessa markkinoidaan. Brook poseeraa nimittäin mainoskuvassa korkokengät jalassa alusvaatteisillaan, ja kaunottaren rintamus on merkittävässä osassa mainoskuvia. Tällaisia mainoksia tuskin Suomessa hyväksyttäisiin ainakaan katujen varrelle.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.