Lindsay Lohan on historiaa – nimi vaihtuu ja isä raivostui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurissa vaikeuksissa viime aikoina niin yksityiselämässään kuin työelämässään ollut Lindsay Lohan on ilmoittanut vaihtavansa nimeä. Lindsay aikoo noudattaa Dina-äitinsä neuvoja ja pudottaa nimestään pois Lohan-sukunimen.

Jatkossa moniongelmainen julkkistähti haluaa tulla tunnetuksi ainoastaan Lindsay-etunimellään. Hänen isänsä Michael Lohan on nyt suivaantunut kuullessaan tyttärensä päätöksestä. Isä väittää New York Daily News -lehdessä, että koko juttu nimenvaihdosta on vain hänen ex-vaimonsa perätön tarina.

Lindsayn tiedottaja on myös kiistänyt nimenmuutoksen, mutta Dina-äidin mukaan se pitää paikkansa. Viihdejulkaisu PopEater uutisoi samaan aikaan, että myös Lindsayn pikkusisko Ali Lohan aikoo jättää sukunimensä ja ottaa tilalle äitinsä tyttönimen Sullivan. Dina, Ali ja Lindsay ovat olleet huonoissa väleissä Michael-isään jo vuosien ajan.