Rattijuoppo törmäsi Glee-tähteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen viime syksynä rantautunut Glee-televisiosarja on tehnyt Lea Michelestä seuratun julkkiskaunottaren. Tämä siitä huolimatta, että uransa alkuvaiheessa häntä ei pidetty tarpeeksi kauniina menestykseen. Michelen rohkeat kuvat ovat tosin suututtaneet nuorimpien fanien vanhempia jo useamman kerran.

Nyt Lea Michele on otsikoissa kuitenkin liikenneonnettomuuden takia. Hän oli perjantaiaamuna ajamassa töistä kotiinsa, kun juopuneiden tyttöjen kansoittama auto törmäsi hänen autoonsa. Tytöt huomasivat törmänneensä julkkikseen ja pakenivat tämän jälkeen kolaripaikalta, Us Weekly uutisoi. Näyttelijä teki asiasta rikosilmoituksen, mutta todennäköistä rattijuoppoa ei ole vielä saatu kiinni. Michele ei loukkaantunut, mutta hänen autonsa murskautui lunastuskuntoon.

Lea Michele rankattiin keväällä 2010 arvostetun Time-aikakauslehden toimesta maailman vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle. 24-vuotias Michele poseerasi taannoin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla odottamattoman rohkeasti koulutytön asussa ja pelkissä pikkuhousuissa. Kuvista nousi välittömästi kohu, koska lasten vanhempia edustava järjestö piti niitä liian seksikkäinä. Vanhemmat paheksuivat myös sitä että aikuisille miehille suunnattu lehti seksualisoi nuorten suosiman sarjan tähdet.