Reese Witherspoonista kasvoi todellinen Hollywood-hottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon avioitui äskettäin Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Ennen Tothia Witherspoon tapaili hetken aikaa myös Jake Gyllenhaalia. Kaunotar nähdään seuraavaksi Water for Elephants -elokuvassa Robert Pattinsonin rinnalla.

35-vuotta juuri täyttänyt näyttelijäkaunotar on tehnyt merkittävän uran viihdemaailmassa, ja uran kruunasi taannoin oma Oscar-palkinto. Reesen synttäreiden kunniaksi verkossa on nyt julkaistu kuvagalleria neitokaisen varttumisesta räväkästä teinitähdestä Hollywood-kaunottareksi.

Reese Witherspoon kertoi taannoin itkeneensä Water for Elephants -kuvausten päättymisen jälkeen, koska hän kiintyi niin kovasti kuvauksissa mukana olleeseen Tai-elefanttiin. Kiintyminen isoon eläimeen ei ole Reesen mielestä aivan tavallista, sillä yleensä vain näyttelijät kiintyvät toisiinsa. Witherspoonin mukaan Tai oli kuitenkin yksi näyttelijöistä, eikä hän olisi halunnut erota siitä.

– Itkin sen päivän, jolloin jätin hyvästit Taille. Kyseisen elokuvan tekeminen oli upeaa, sillä se oli niin poikkeuksellinen aikaisempiin elokuviin verrattuna. Kuvauksissa ihmiset kiintyvät toisiinsa, ja tämän vuoksi ystävyyssuhteiden syntyminen on normaalia. Minä kiinnyin ja rakastuin elefanttiin, koska meidän suhteemme tuntui lähes taikuudelta. Meillä oli yhteys, mikä tuntui upealta, Reese Witherspoon kertoi Popsugar-julkaisulle.