Rihannan alapää peitettiin vain maalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rihanna on nähty viime aikoina julkisuudessa huomattavasti seksikkäämpänä kuin vielä pari vuotta sitten. Hänen promokuvansa ja esiintymisasunsa muuttuivat nimittäin tuolloin kertaheitolla selvästi aikaisempaa rohkeammiksi.

Nyt Rihanna poseeraa Rolling Stone -lehden kansikuvassa mielenkiintoisessa asussa, sillä hänellä on käytännössä yllään ainoastaan toppi. Hänen jalassaan nähdään nimittäin spray-on hot pantsit, eli iholle ruiskutettavat housut. Varsinaisia housuja hänellä ei siis ole jalassaan.

Rihanna

Viime päivinä lehdissä on veikattu, että Rihannan tuleva maailmankiertue joudutaan mahdollisesti perumaan, koska lipunmyynti ei ole sujunut odotetusti. Äskettäin Rihanna oli mukana myös Pariisin muotiviikoilla, jonka jälkeen hänet kuvattiin poistumassa Lontoossa sijaitsevasta hotellista niin ikään ilman housuja. Tuolloin supertähdellä oli ainoastaan sukkahousut jalassaan.