Suomalaiselle naispoliitikolle löydettiin Hollywoodissa kaksoisolento – miehestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissakin lehdissä on nähty ”Kuin kaksi marjaa” -kuvia, joissa julkisuudesta tutuille tähdille esitellään kaksoisolentoja. Takavuosina esimerkiksi poliitikko Erkki Tuomioja ja Hannu Karpolta tuttu karvamikrofoni esiteltiin toistensa kaksoisolentoina.

Nyt toinen suomalainen poliitikko, Päivi Räsänen, on noteerattu Yhdysvalloissa saakka vastaavassa kuvassa. Totally Looks Like -verkkopalvelu on nimittäin listannut hänet yhdessä miespuolisen Hollywood-tähden Willem Dafoen kanssa. Kieltämättä heissä onkin jonkin verran yhdennäköisyyttä, vaikka he ovatkin eri sukupuolta.

Kuvan kommenteissa kävijät ovat kommentoineet myös, että Räsänen voisi näyttää hieman samalta kuin Oscar-voittaja Reese Witherspoon vanhana. Samalla eräs kommentoija muistaa mainita Räsäsen kyseenalaisista ansioista Suomen homokeskustelussa.