Jenelle Evans pidätettiin nettivideon perusteella – vankilatuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka MTV-kanavan Teen Moms -realityohjelmasta tutuksi tullut teiniäiti Jenelle Evans pahoinpiteli toisen nuoren naisen ja kuinka kännykkävideo välikohtauksesta päätyi verkkoon. Nyt Evans on pidätetty.

Poliisi sai tapauksesta rikosilmoituksen ja nettivideon perusteella pidätti sekä teiniäiti-julkkiksen että hänen kaksi videolla nähtävää ystäväänsä. Ystävät yllyttivät Evansia tappeluun. Nyt kaikkia kolmea odottaa todennäköisesti oikeudenkäynti. Pidätyksestä kertoneen TMZ-julkaisun mukaan kaikkia odottaa jopa kahden kuukauden vankilatuomio.

Evans kävi toisen nuoren naisen kimppuun iskemällä tätä ensin nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen tilanne meni painiksi, jossa teiniäiti pääsi niskan päälle. Hän hakkasi uhriaan lukuisia kertoja nyrkillä kasvoihin samalla kun koko tilanne tallentui kännykkäkameran videolle. Uhrin kasvoista vuoti iskujen jälkeen verta. Video päätyi pian TMZ-julkaisun haltuun ja todistusaineistoksi tapahtuneesta.