Tässä on internetin vihatuin video – mitä mieltä sinä olet?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebook ja monet muut palvelut ovat ottaneet käyttöönsä tykkää-painikkeen, josta onkin tullut jo varsinainen ilmiö. Sen sijaan ”en tykkää” -painikkeita ei ole juuri käytössä. YouTube-videopalvelussa sellainen kuitenkin on, sillä käyttäjät saavat äänestää videoita sekä puolesta että vastaan. Siten nyt on selvinnyt internetin vihatuin video.

Kyseessä on mielipiteet vahvasti jakava teinitähti Justin Bieber, jonka Baby-hittikappaleen musiikkivideo on katsottu YouTubessa jo yli puoli miljardia kertaa. Mielipiteensä videosta on kertonut yhteensä yli 1,6 miljoonaa katsojaa. Heistä 1.166.111 katsojaa ei pidä videosta, ja se on tähän mennessä YouTuben ennätys.

Vihatuimpien kärkipäässä on useita muitakin Justin Bieberin videoita. Toisella sijalla vihatuimpien videoiden listalla on kuitenkin ”maailman huonoin biisi” -tittelin äskettäin saanut Rebecca Blackin Friday. Kappale on noussut toiselle sijalle jo muutamassa viikossa, joten se on mahdollisesti viemässä lähiaikoina Bieberin ykköspaikan ja nousemassa myös maailman vihatuimmaksi videoksi.

Justin Bieber Baby