Kate Upton poseeraa rohkeissa alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias bikinimalli Kate Upton nousi huippumalliksi kirjaimellisesti yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Sittemmin Kate Upton on poseerannut lukuisia kertoja mallikuvissa ja mainoksissa.

Kate Upton on nähty vähissä vaatteissa ja bikineissä sekä julkaissut itse kuvaan Twitter-blogissaan. Nyt hän on jatkanut omaksumallaan linjalla ja poseeraa rohkeissa alusvaatekuvissa Jenna Leighin malliston katalogissa.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.