Kathy Griffin tanssi rinnat paljaana keskellä kaupunkia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisnäyttelijä Kathy Griffin ei lukeudu maailman seuratuimpien julkkistähtien joukkoon, mutta nyt hän on noussut otsikoihin näyttävällä tavalla. Hän on nimittäin jostain syystä riisunut itsensä ja tanssinut rinnat paljaana keskellä kaupunkia Miamissa.

Suomessa Subilla nähtävän Takana loistava tulevaisuus -televisiosarjan 50-vuotias naistähti esitteli vaannoin upean bikinivartalonsa VH1-kanavan televisioimassa Divas Salute The Troops -konsertissa. Nyt julkkisblogin kautta julkisuuteen vuotaneissa kuvissa hän ihmetyttää yläosattomissa. Katso kuvat tästä tai tästä (sivustot ajoittain ruuhkaisia).

Taannoin Kathy Griffin oli otsikoissa paljastettuaan koristelleensa intiimeimmän ruumiinosansa. Kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa nähty Griffin kertoi asiasta NBC Universal -yhtiön lehdistötilaisuudessa.

– Minä koristelin vaginani. Se kimaltelee nyt kuin discopallo. Tämä on uusin trendi, ja opin sen Jennifer Love Hewittiltä,  Kathy Griffin hehkutti Hello!-lehden mukaan.