Kuollut teinipoika tuotiin futismatsiin ruumisarkussa – katso

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Jalkapallofanitus menee varsinkin Etelä-Euroopan ja Etelä-Amerikan maissa usein varsin pitkälle, sillä kyseessä on joillekin suorastaan elämästä ja kuolemasta. Sitä se oli ilmeisesti myös 17-vuotiaalle teinipojalle, joka tuotiin kuolleena ”katsomaan” jalkapallo-ottelua.

Poika oli ammuttu kuoliaaksi edellisenä viikonloppuna pelatessaan jalkapalloa ystäviensä kanssa puistossa, Colombia Reports -lehti uutisoi. Cucuta Deportivo -joukkueen innokas fani Cristofer Jacome ei Barra del Indio -jengitovereidensa mukana halunnut jättää kuoltuaankaan väliin ottelua Envigadoa vastaan.

Tästä syystä kuollut teinipoika haettiin ruumishuoneelta ja kannettiin katsomoon ruumisarkussa General Santander Stadiumilla Cucutassa, Kolumbiassa. Lehden haastattelemien viranomaisten mukaan stadionille ei päästetä huligaaneja, mutta ruumisarkusta ei säännöissä sanota mitään. Tästä huolimatta stadionin johto tutkii parhaillaan kuka arkun päästi sisään stadionille.

Kuva: Gol T