Mel B tyrmää uhkeimmissa kuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jokin aika sitten kuinka Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut Melanie Brown, eli Mel B, vahvisti eroavansa aviomiehestään Stephen Belafontesta ja palaavansa Yhdysvalloista takaisin kotimaahansa Britanniaan. Tuolloin avioeron syitä ei kerrottu, ja sittemmin ero onkin jo ehditty perumaan.

Nyt tilanne on jo aivan toinen, sillä Mel B on raskaana ja odottaa lasta miehelleen. Onnellisen perhetapahtuman kunniaksi MEl B nähdään nyt kuvagalleriassa, johon on koottu hänen näyttävimpiä otoksiaan vuosien varrelta. Alusvaatemallina jo vuosia toiminut poppari on ainakin siinä ammatissa muodollisesti pätevä.

Bändinsä hajottua Mel B on onnistunut tekemään näyttävän julkkisuran Yhdysvalloissa, sillä hän oli taannoin mukana muiden muassa Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Tumma neitokainen on ollut usein otsikoissa myös ronskien lausuntojensa merkeissä.

Marraskuussa The Hollywood Gossip -julkaisu kertoi pariskunnan harrastaneen ryhmäseksiä australialaisen stripparin kanssa. Strippari ei paljastanut henkilöllisyyttään, mutta hän kertoi meheviä yksityiskohtia vierailustaan Mel B:n ja tämän miehen Stephen Belafonten hotellihuoneistossa Australiassa.