Mikä moka! Mies pikaliimasi hatun päähänsä: ”Lääkärit voimattomia” – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiehen Halloween-bileviikonloppu sai taannoin nolon lopun, kun hauska idea osoittautui käytännössä vähemmän onnistuneeksi. Hän nimittäin halusi kiinnittää pienen silinterihatun päähänsä naamiaisia varten, mutta ei keksinyt keinoa jolla se onnistuisi.

Kangasliimalla hattu ei pysynyt päässä, mutta lopulta älynväläyksen perusteella hän liimasi hatun päähänsä pikaliimalla. Hattu pysyi hyvin kiinni koko bileillan ajan, mutta huolestui kun aamulla tilanne oli edelleen sama. Seuraavana päivänä mies joutui suuntaamaan terveyskeskukseen, jossa pikaliimalle ei voitu tehdä mitään. Lääkärit leikkasivat irti lähtevät osat pois, mutta liiman irtoamista mies joutui odottamaan hatun riekaleet päässään.

Aiheeseen liittyen todettakoon, että pikaliiman keksijä Harry Coover menehtyi aiemmin tällä viikolla.