Nainen yritti maksaa taksikyydin suuseksillä – tuomittiin oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin on liikkunut jo vuosikymmenten ajan urbaani legenda, jonka mukaan monet naiset haluavat maksaa taksikyytinsä luonnossa. Miespuoliset taksinkuljettajat ovat tosin itsekin usein ruokkineet väitteitä kertomuksillaan.

Nyt Hong Kongista on kuitenkin saatu samasta asiasta konkreettista faktaa, sillä 45-vuotias nainen on tuomittu oikeudessa yrityksestä maksaa taksikyyti suuseksillä. Naisella ei ollut tarpeeksi rahaa maksaa taksikyytiä, joten hän tarjoutui korvaamaan puuttuvan summan luonnossa. Tapaus sattui iltapäivällä 29. joulukuuta. Kuljettaja ei kuitenkaan tarjoukseen tarttunut, jolloin nainen otti hänen matkapuhelimensa ja pakeni paikalta.

Samalla nainen ryhtyi riisumaan miehen kieltäytymisestä huolimatta vaatteitaan ja kosketteli ilman lupaa kuljettajan jalkoväliä, poskea ja rintaa. Nainen pidätettiin lyhyen pakomatkan jälkeen. Maanantaina Kowloonin tuomioistuin Hong Kongissa tuomitsi naisen seksin ehdottamisesta, säädyttömästä ahdistelusta ja oikeuden harhauttamisesta. Sen sijaan syyte matkapuhelimen varkaudesta hylättiin, asiasta uutisoinut The Standard kertoo. Tuomion sisältö ilmoitetaan myöhemmin, ja siihen saakka Wuxiu pysyy pidätettynä.