Perheenisä veti vesisuksia helikopterilla – televisiokatsojat suivaantuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australian Pohjoisterritorion takamailla asukkaat voivat puuhastella mitä tahansa lähes vapaasti, sillä viranomaisia alueella nähdään vain aniharvoin. Nyt perheenisä Milton Jones on joutunut vaikeuksiin vedettyään vesisuksia helikopterilla. Narun päässä vedessä oli kaiken lisäksi hänen oma 15-vuotias poikansa.

Kyseessä ei ollut kuka tahansa isä, sillä Jones perheineen on kengurumassa tuttu televisiosta Keeping Up With the Joneses -realityohjelmasta. Tempaus päätyi pian videolle ja verkkoon, mutta nyt juuri video on aiheuttanut perheelle ongelmia. Se voi toimia nimittäin vakuuttavana todisteena tapahtuneesta.

Viranomaiset saivat videosta vihiä ja vaativat sen leikkaamattoman version välittömästi tutkintaa varten. Parhaillaan video on kuitenkin sinetöitynä tuomioistuimessa, joka päättää ensi viikolla luovutetaanko sitä lainkaan ilmailuviranomaisille tutkittavaksi. Televisiotähden mukaan viranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan vain kiusallaan. Tapauksessa ei 20 vuotta ammatikseen lentäneen isän mielestä ollut mitään vaarallista.