Mel B esitteli vauvamasunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneestä Spice Girls -yhtyeestä julkisuuteen noussut Mel B eli Melanie Brown on pitänyt viime vuosina julkisuudessa matalaa profiilia. Viime viikolla laulaja kuitenkin paljasti medialle odottavansa kolmatta lastaan.

Nyt tähdestä on levinnyt julksuuteen kuvia, joissa hänen vauvamasunsa on jo selvästi nähtävissä. 35-vuotias laulaja illasti aikaisemmin tällä viikolla Los Angelesissa miehensä Stephen Belafonten kanssa. Vaaleaan iltapukuun sonnustautuneen tähden raskaus näyttää kuvien perusteella olevan jo pitkällä.

Mel B -taiteilijanimeä edelleen käyttävällä laulajalla on ennestään kaksi tytärtä. Mel B:n nuorimman, pian neljä vuotta täyttävän tyttären isä on näyttelijä Eddie Murphy. Mel B ajautui Murphyn kanssa rajuihin riitoihin raskausaikanaan sillä näyttelijä kiisti isyytensä. Isyystesti varmisti kuitenkin Murphyn olevan tytön isä. Mel B avioitui nykyisen miehensä Stephen Belafonten kanssa vuonna 2007. Uusi tulokas on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi.