Adriana Lima on seksikäs myös vaatteet päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaissyntyinen supermalli Adriana Lima on valittu pariinkin kertaa maailman haluttavimmaksi naiseksi. NBA-koripalloilija Marko Jaricin kanssa naimisissa oleva kaunotar sai synnytti toissavuonna perheeseensä esikoisen. Viime viikkoina Adriana on tehnyt näyttävän paluun julkisuuteen.

Kaunotar oli pitkään poissa bikinikuvista, mutta parin viikon aikana hänen kuviaan on suoranaisesti tulvinut julkisuuteen. Nyt neitokainen on kuitenkin kuvattu jo saapumassa kuvauksiinsa, eli täysissä vaatteissa. Mustaan nahkaan pukeutunut mallikaunotar on tuoreimpien kuvien perusteella varsin näyttävä myös muuten kuin bikineissä.

Bahialla Brasiliassa syntynyt 28-vuotias Adriana Lima äänestettiin vuonna 2005 Askmen.com -julkaisun äänestyksessä maailman haluttavimmaksi naiseksi. Kaunotar on tällä hetkellä maailman neljänneksi parhaiten palkattu supermalli. Aiemmin hänet yhdistettiin rocktähti Lenny Kravitziin, mutta molemmat kiistivät suhteen ja ilmoittivat olevansa vain ystäviä.