Elle MacPherson on nakuillut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin supermalleihin lukeutuva Elle MacPherson, eli The Body, yritti taannoin siirtyä malliuralta näyttelijäksi, mutta hänen tähdittämänsä televisiosarjan tuotanto keskeytettiin vain viikon jälkeen. Sittemmin Elle MacPherson on nähty tekemässä pääasiassa hyväntekeväisyyttä.

Viime talvena Ellen paita petti sillä seurauksella, että hänen rintansa paljastui vahingossa kuvaajille. Mitään uutta ei kuitenkaan nähty, sillä kaunotar on paljastanut rintansa ja paljon muutakin lukuisia kertoja aiemminkin. Nyt mallikaunottaren uran kuumimpia otoksia on koottu kuvagalleriaan, jossa The Body nähdään poseeraamassa myös yläosattomissa.

47-vuotias australialaissyntyinen Elle MacPherson, oikealta nimeltään Eleanor Nancy Gow, tunnetaan myös lisänimellä The Body. Läpimurtonsa hän teki Elle-lehden kuvissa 80-luvulla ja tuli tunnetuksi myös poseerattuaan peräti kuusi kertaa arvostetun Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron kannessa. Sittemmin hänet on nähty kannessa vielä kaksi kertaa. Entisen supermallin omaisuus on Forbes-lehden mukaan nykyisin noin 65 miljoonaa euroa. Hän on myös ensimmäinen supermalli, josta on julkaistu oma postimerkkikokoelma.