Irina Shayk näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin uimapukumalleihin lukeutuva Irina Shayk on ollut kovassa nousussa niin uransa kuin myös julkisuudenkin suhteen. Venäläissyntyinen mallikaunotar seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa tänä vuonna poseerannut Irina kertoi Chelsea Handlerin keskusteluohjelmassa eläneensä asunnossaan ilman verhoja, kunnes hänen naapurinsa olivat valittaneet asiasta. Nyt huippumalli nähdään poseeraamassa useissa kuumissa bikinikuvissa.

Irina joutui keskusteluohjelman kuvauksista poistuttuaan kuitenkin paparazzi-kuvaajien kohteeksi. Kuvista paljastuu, että pieneen minihameeseen pukeutunut kaunotar oli unohtanut ajella säärikarvansa. Hämmästyttävän pitkät säärikarvat rikkoivat mallin muutoin täydellisen ulkomuodon.

24-vuotias Irina Shayk on poseerannut muutaman vuoden kestäneellä urallaan jo useiden lehtien kansissa. Kaunotar on lisäksi nähty muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina poseerasi ensimmäisen kerran Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tänä vuonna hän sai kunnian toimia lehden kansikuvatyttönä.