Kuusivuotias poika nolattiin rajusti tv-ohjelmassa – tuloksena syyte hyväksikäytöstä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhemmat voivat saattaa jälkikasvunsa hyvinkin noloihin tilanteisiin päästäkseen itse nauttimaan 15-minuuttisestaan julkisuuden valokeilassa. Tästä on nyt tuoreena osoituksena filippiiniläinen televisio-ohjelma, jossa kuusivuotias pikkupoika on nolattu pahemman kerran.

Suositussa Willing Willie -televisiokilpailussa lähinnä köyhät kilpailijat voittavat rahapalkintoja tanssimalla ja laulamalla. Ohjelmassa nähtiin 12. maaliskuuta kuinka Jan-Jan Estrada -niminen pikkupoika tanssi viettelevästi striptease-tyyliin nauravan studioyleisön ja juontaja Willie Revillamen edessä. Poika sai esityksestään noin 180 euroa.

Pojasta näkee kauas, että hän ei ole esiintymässä lavalla omasta aloitteestaan. Televisiokatsojat raivostuivat pojan kohtelusta ja myöhemmin ohjelmaa vastaan nostettiin myös oikeusjuttu. Sosiaalityöntekijöiden mukaan kyseessä oli lapsen hyväksikäyttö, sillä maan lain mukaan hyväksikäytöksi voidaan lukea myös ihmisarvon alentaminen. Vielä ei ole tietoa eteneekö juttu myöhemmin oikeuden pääkäsittelyyn saakka, sillä esitutkinta on vielä kesken.