Martinan ja Eskon avioero-julkisuustempussa alkoi vaihe neljä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkispari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen ilmoitti taannoin avioerosta. Ero sattui kuitenkin – jo toistamiseen – varsin osuvasti juuri sellaiseen hetkeen, kun pari tarvitsi kipeästi palstatilaa sekä Martinan musiikkiuran että pariskunnan pian alkavan realitysarjan takia.

Stara on seurannut ”avioeroa” alusta saakka valmiiksi käsikirjoitettuna julkisuustemppuna, jossa sovelletaan amerikkalaisten realitytähtien vastaavia mediasuunnitelmia. Tähän saakka julkisuustempussa kaikki vaiheet ovat menneet täsmälleen kuten Stara jo kuukausia sitten ennusti.

Vaiheet yksi, kaksi ja kolme menivät käsikirjoituksen mukaan, ja nyt on käynnistynyt vaihe neljä, jossa pari suuntaa yhteiselle lomalle. Pariskunnan realityohjelmaa esittävä ja julkisuustempussa mukana oleva MTV3 kertoi parin yhteisestä Las Vegasin lomasta ja välien lämpenemisestä eilen. Todennäköisesti loman kustantaa suomalainen viikkolehti.

Martinan ja Eskon mediatemppu on siis noudattanut amerikkalaisten tähtien jo vuosia käyttämää kaavaa ja uutisten ajoituksia suhteessa uuden realitysarjan alkamiseen. Seuraavaksi vaiheessa viisi pariskunta ilmoittaa että riidat on saatu sovittua ja että he kokeilevat yhdessä asumista lapsensa takia, joskin vielä ilman seurustelua. Kuudennessa ja viimeisessä vaiheesa julkkispari palaa entistä rakastuneempana takaisin yhteen ja tuhansia ilmaisia palstamillimetrejä rikkaampana.