Rihannan masturbointipaljastus hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna poseeraa parhaillaan Rolling Stone -lehden kansikuvassa yllään ainoastaan toppi. Jalassaan hänellä on ainoastaan spray-on hot pantsit, eli iholle ruiskutettavat housut. Lehden haastattelussa hän paljastaa hämmentävän yksityiskohtaisia asioita seksitottumuksistaan.

Kerroimme eilen kuinka Rihanna paljasti pitävänsä alistamisesta, sitomisesta ja piiskaamisesta. Niiden lisäksi hän kertoi myös sooloseksistään, eli masturboinnistaan. Rihanna kertoi lehdelle, että ei ole seurustellut kenenkään kanssa erottuaan urheilutähti Matt Kempistä. Sittemmin hänen on täytynyt hoidella seksitarpeensa omin voimin.

– Kun en voi olla intiimisti haluamani ihmisen kanssa, on kuva toiseksi paras vaihtoehto. No, Skype on myös turvallinen, mutta kuvat kestävät pidempään. Kun olen yksin ja kiimainen hetki tulee, kuvat voivat olla aika käteviä. Minä en ole saanut pitkään aikaan kunnon kyr**kuvaa. Luulen, että ihmiset ovat nykyisin varovaisempia niiden kanssa, Rihanna kertoi Rolling Stone -lehdelle.

Pari viikkoa sitten verkkoon ilmestyi Rihannan exän Chris Brownin alastonkuvia, joissa hän poseerasi peilin edessä täysin alastomana penis näkyvissä. Jo tuolloin uskottiin, että kuva oli alunperin otettu Rihannalle. Pari vuotta sitten myös Rihannan vastaavat alastonkuvat vuotivat julkisuuteen. Vuotajaksi epäiltiin tuolloin Brownia.