Teinitähti Justin Bieberin hiuksille palkattiin oma henkivartija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin teinipoppareihin lukeutuva Justin Bieber kohahdutti taannoin fanejaan leikkauttamalla kuuluisat hiuksensa. Popparin leikatut kutrit huutokaupattiin netissä hyväntekeväisyyden nimissä peräti 40.000 dollarin hintaan.

Bieberin hiukset ovat niin arvokasta tavaraa, että niille on hankittu jopa omat henkivartijansa. Lasipurkissa olevat hiukset voi bongata Miamista, jonne ne asetataan näytille. Teinipopparin fanit voivat myös poseerata idolinsa hiuskiehkuran kanssa pientä maksua vastaan. Poseerauskuvista saatavat varat lahjoitetaan Japanin tsunamin uhreille, TMZ-jukaisu kertoo.

17-vuotias teinitähti seurustelee 18-vuotiaan laulajan Selena Gomezin kanssa. Parin seurustelun julkitulo suututti useat Bieberin fanit, sillä Selena on saanut Bieber-faneilta valtavasti vihapostia ja jopa tappouhkauksia. Selena Gomez onkin tappouhkauksien vuoksi päättänyt pitää matalampaa profiilia julkisuudessa. Justin Bieberin odotetaan tuomitsevan julkisesti tyttöystävänsä tappouhkaukset mahdollisimman pian.