42-vuotiaasta cheerleader-Laurasta elokuvatähti – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cheerleaderit ovat usein alle parikymppisiä nuoria kaunottaria, mutta mukaan mahtuu joskus myös hieman vanhempia neitokaisia. Nyt amerikkalaisen NFL-liigan vanhin cheerleader on saanut elokuvaroolin.

42-vuotias Laura Vikmanis on nimittäin kiinnitetty tuotantoyhtiö New Linen tulevaan elokuvaan. Kaiken lisäksi elokuva kertoo Vikmanisin tarinan, eli leffa kertoo hänestä. Elokuvan käsikirjoittajiksi on kiinnitetty sama tiimi, jonka kynästä on aiemmin tullut muiden muassa Ratatuille-animaatioelokuva, Hollywood Reporter uutisoi.

Cheerleaderin elämäntarina on varsin mielenkiintoinen. Laura ryhtyi cheerleaderiksi kun hänen aviomiehensä jätti hänet nuoremman naisen takia kolme vuotta sitten. Eron jälkeen kaunotar oli katsomassa ottelua yhdessä siskonsa kanssa, kun hän totesi että cheereleadereiden puuhat näyttävät mielenkiintoisilta. Niinpä Laura päätti ryhtyä itsekin cheerleaderiksi. Tuottajien mukaan elokuvan tarkoituksena on osoittaa, että ihminen voi muuttua missä tahansa iässä. Katso kuvat Laurasta tästä.