Jennifer Anistonin uralla yllättävä käänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-televisiosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Jennifer Aniston ei ole onnistunut saamaan hittisarjan lopettamisen jälkeen kovinkaan vankkaa jalansijaa viihdemaailmassa. Näyttelemisen lisäksi hän onkin luotsannut jo useiden vuosien ajan omaa tuotantoyhtiötään.

Nyt Jennifer on laajentanut toimenkuvaansa kameran edessä näyttelemisestä myös kameran taakse. Hänet on nimittäin kiinnitetty ohjaajaksi Project Five -nimiseen lyhytelokuvaan. Viidestä erillisestä lyhytelokuvasta koostuvassa tuotoksessa seurataan rintasyövästä toipuvia ihmisiä. Aniston ei kuitenkaan ole ainoa projektiin kiinnitetty ohjaaja.

Samassa projektissa työskentelevät myös muiden muassa supertähdet Demi Moore ja Alicia Keys, jotka molemmat ohjaavat myös oman osuutensa lyhytelokuvista, Hollywood Reporter uutisoi. Tämä projekti ei kuitenkaan ole Anistonin ainoa ohjaustyö, sillä hänet on kiinnitetty myös täyspitkän The Goree Girls -elokuvan ohjaajaksi. Elokuva kertoo vankilassa perustettavasta bändistä.